FŐOLDAL SZILVIA NOX SHOP KONCERTEK SZILVA96

BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
KÓD

 
HÍREK

Interjú Szilvivel

Néhány hónapos pihenőt iktatott be Péter Szabó Szilvia, a NOX énekesnője. Miután hónapokkal ezelőtt szakított nagy szerelmével, az új évet már Ausztráliában kezdte, ahol angolt tanul és feltöltődik.

2010.08.10. 23:43

Új üzenet Szilvitől

Sziasztok Drága Mindenki! Ne haragudjatok, hogy ilyen sokáig nem tudtam jelentkezni, nagyon sok minden volt körülöttem! Egyébként változatlanul jól vagyok, az iskola is egyre jobban megy a Global Village-be járok itt Brisbanebe és nagyon szeretem. Aki akar jönni ide tanulni, ezt az iskolát tudom nektek ajánlani. Mindenki nagyon kedves és segítőkész. Egyszóval szuper! Otthon pedig nemsokára a boltokban lesz a Best of ha jól tudom. Én is nagyon várom már, de higyjétek el hogy nem tudtunk minden dalt rátenni erre a lemezre pedig ahogy látom ti annak örülnétek a legjobban. Nagyon hiányzik már az éneklés és ti is!!!!!!!!!! Vigyázzatok magatokra!!!!!! Soksoksoksok ölelés!!! Szilva

2010.08.10. 23:41

Best of NOX album

Százszor ölelj még!, Forogj világ!, Csak játssz!, Szeretem, Hiszed-e még...
Csak néhány cím a március 19-én megjelenő NOX: Best of című albumról. A lemez valóban a "legjobbakat" tartalmazza, hiszen a 7 stúdióalbummal és rengeteg elismerő díjjal rendelkező formáció rajongói, internetes fórumon szavazhattak kedvenc dalaikra, melynek alapján készült a lemez tracklistája. A NOX - Best of kihagyhatatlan album lesz az együttes rajongói számára!  (mediamarkt.hu)


Dalok:

1. Hej, Dunáról
2. Csillagok, csillagok...
3. Százszor ölelj még!
4. Tûztánc
5. Ébredj fel!
6. Forogj világ!
7. Csak játssz!
8. Túl a varázshegyen
9. Hol volt, hol nem
10. Szeretem
11. Nem lesz több tánc
12. Egy minden
13. Hiszed-e még?
14. Legyen
15. Még 1 perc
16. Ördögdal
17. Szomorú szívem

Bónusz:
18.Mások voltunk – radio version

2010.08.10. 23:38

Best of NOX

Március 26-án jelenik meg a Best of NOX. Az album érdekessége, hogy a rajongók szavazatai alapján készítik el a korongot. A zene.hu-n egy cikket olvashatunk a készülő lemez kapcsán.

2010.08.10. 23:36

Új üzenet

Drága Mindenki! Örülök hogy még mindig itt vagytok! Velem minden oké. Sokat tanulok mert egyre nehezebb a suli. Az idő most itt sem túl rózsás kb. 5 napja szinte szünet nélkül esik az eső! De nem bánom mert utána mindig kisüt a nap. A Whitney koncert csodálatos volt. Szinte az egészet végig sírtam! Sokat adott nekem és el sem tudtam hinni hogy ott vagyok és ő ott van. Csoda volt számomra! A turnéja vége felé Bécsben is lesz koncertje. Ha tudjátok nézzétek meg! Sok puszika! Sz.

2010.08.10. 23:35

Class FM

Február 15-én Tomi a Class FM vendége volt, ahol nemcsak a jelenlegi munkájáról, hanem az elmúlt évekről is mesélt, amikor még a NOX frontembere volt. A riportot itt meghallgathatjátok.

2010.08.10. 23:33

Üzenet

Szilvi újra jelentkezett Brisbane-ből. Íme az üzenet:

Drága Mindenki! Nagyon köszönöm a kedves jókívánságokat, mint azt Kriszta is írta nektek tényleg nagyon jól esik. Én jól vagyok a suli is szépen lassan megyeget. Még nem vagyok perfekt de napról napra fejlődöm! Azt hiszem:) Képzeljétek tegnap voltunk egy nagyon szép parton és láttam óriás teknőst. A lábam mellett úszott el. Először nagyon megijedtem, de utána megpróbáltuk utolérni, hogy le tudjuk fotózni de nem sikerült:(na mindegy! De nagyon szép volt! Ja és képzeljétek, hogy 22.-én teljesül egy nagyon régi álmom! Whitney Houston itt ad koncertet Brisbane-ben és már megvan a jegyem! :) Olyan nagyon boldog voltam mikor megtudtam hogy wooow! Most röviden és tömören ennyi történtt. Mennem kell tanulni mert holnap tesztet írunk!!! Jók legyetek! Vigyázzatok magatokra! Ölelés mindenkinek! :) Szilva

2010.08.10. 23:32

Lemezkritikák

Néhány korábbi album lemezkritikáját olvashatjátok, valamint a novemberben megjelent -MOST!- CD-ről is megtalálható egy elemzés.

2010.08.10. 23:31

Fél kettő

Igaz, hogy Tomi már nem a NOX tagja, azonban mostanában több TV műsorban is láthattuk. Legutóbb a Fél Kettő vendége volt, ahol  távozásáról és családjáról is mesélt.

Bővebben >>

2010.08.10. 23:25

Szakítás dalaban elbeszélve

A nyár végén jött a hír, hogy Péter Szabó Szilvi szakított kedvesével, a NOX menedzserével, Rácz Lászlóval. A szép énekesnő nem volt bőbeszédű a magánéletét illetően, de azt nem titkolta, rettentően megviselte, hogy különváltak útjaik.

Nemrégiben jelent meg a NOX legújabb klipje, Még egy perc címmel, amelyben Szilvi teljesen megváltozott külsővel szerepel. A dalból nem lehet nem kihallani azt a szomorúságot, amelyről az énekesnő a szakítást követően beszélt.  Egykori  nyilatkozatából és a Még egy percből is kiderül, hogy Szilvi szinte gyásznak éli meg a férfitól való elválást: 

"Egy kapcsolatot, mely véget ér, meg kell gyászolni" - mondta akkoriban. Ugyanezt a gondolatmenetet fedezhetjük fel most a dalban is: "A holnap elrejt majd, csak gyászvirágot hajt-, az élet eddig tart: még egy perc".

Már lassan fél év eltelt a szakítás óta, és a 27 éves énekesnő még mindig szingli. Vajon a csodaszép hangú Szilvi mikor és ki mellett találja meg a boldogságot?

2010.08.10. 23:23
 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human